Cookies, Privacy policy & Terms Of Service & Affiliate

Cookies at Klickon.net

Obs! För att sidorna ska fungera korrekt så är det viktigt att du inte blockerar cookies som finns på Klickon.net sidor annars kan systemet inte fungera fullt ut.

§ C.1.2. Cookie

Cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Cookies skickas sedan tillbaka till webbplatsen när du besöker den igen och kommer då ihåg din dator vid nästa besök. Cookies kan också skickas till andra webbplatser som kan använda dem.

Om du inte vill ha några cookies kan du ställa in detta i din webbläsare men du får då sämre användarupplevelse på webbplatserna eftersom att cookies används av tekniska skäl, för att underlätta besökarens aktiviteter på webbplatsen.

§ C.1.3. Hur vi använder Cookies?

En del cookies används för att samla statistik om antalet besökare på webbplatsen, andra används för att få kännedom om vilka operativsystem och vilka webbläsare som besöken sker ifrån. Vi får veta hur våra webbplatser används, vilka sidor som är populära och mindre populära, etc. Information hjälper oss att utveckla och optimera vår webbplats.

§ C.1.3.1. De kakor som vi använder Analytics sparar gör det möjligt för kommissionen att samla in följande uppgifter om sina besökare:

  • IP-adress (avidentifierad)
  • Plats: land, region, ort, ungefärlig latitud och longitud (geolokalisering)
  • Datum och tidpunkt för anrop (besök på webbplatsen)
  • Titel på den besökta sidan (sidtitel)
  • URL till den besökta sidan (sid-URL)
  • Skärmupplösning på besökarens skärm
  • Tiden i besökarens egen tidszon
  • Filer som besökaren klickade på och laddade ner (nerladdning)
  • Länkar till en extern domän som besökaren klickade på (utgående länk)
  • Sidornas genereringstid (den tid det tar för webbsidorna att genereras av webbläsaren och sedan laddas ner av besökaren – sidhastighet)
  • Webbläsarens viktigaste språk (Accept Language-rubrik)
  • Webbläsarens version och insticksprogram (pdf, Flash, Java osv.), version på operativsystemet och enhets-id (användaragentrubrik)
  • Språk på den besökta sidan
  • Kampanjer
  • Sökning på webbplatsen
  • Evenemang

§ C.1.4. Informationen om våra Cookies

Informationen som samlas in är anonym och innehåller inga personliga uppgifter. Vi använder både egna Session cookies och Persistenta cookies, samt tredjeparts cookies.

§ C.1.5. Session Cookies

Session cookies används då du är aktiv på webbplatsen och tas automatiskt bort när du stänger din webbläsare. De är nödvändiga för att du ska kunna navigera runt på webbplatsen och använda dess funktioner. Du skulle till exempel behöva fylla i alla uppgifter på nytt om du tillfälligt lämnat en sida med kontaktformulär eller inlogg.

§ C.1.6. Persistenta Cookies

Persistenta cookies lagras som en fil på din dator under en viss tid tills du själv, eller servern som sänt dem, raderar dem. Det är det som gör att webbplatser kan känna igen dig då du återkommer. Cookies kan också minnas de val du gjort, förbättra användarupplevelsen och skräddarsy annonserna som är mest relevanta för dig.

§ C.1.7. Tredjeparts Cookies

Tredjeparts cookies kan sättas av den tjänst som du har valt att dela innehåll via då du med hjälp av ”Dela” knapparna delar innehåll genom ett antal populära sociala nätverk. Varken Google eller Facebook säljer informationen som härstammar från deras egna produkter vidare. All information som samlats internt, används endast inom deras egen organisation, som vi har ingen insyn. Vi är kopplad till Google som använder cookies för att analysera hur besökarna använder webbplatsen. Läs mer

§ C.1.8. Rensa Cookies, etc

Här hittar du mer information om cookies, hur du ser vilka cookies du har på din dator och hur du gör för att ev. ta bort dem. Gå in på sidan.

§ C.1.9. Stäng av Cookies

Om du vill kan du stänga av cookie i din webbläsare. Det gör du genom att gå in i säkerhetsinställningarna i din webbläsare. OBS! Om du stänger av cookies kan det innebära att vissa delar av Klickon.net inte längre fungerar fullständigt.

Våra kunder använder sig av Cookies

Våra kunder använder sig av en del av våra Cookies, läs mer om detta under § C.1.3.1.

Legal Notice

Villkoren för Klickon.net

Dessa villkor är mellan användarna som använder vår tjänst för att skapar ett konto Klickon.net.
Du kan kallas för "Användare", "Distributör", "Du", "Ni" eller "Medlem" och dina kunder för "Kund". Klickon.net´s personal kan kallas för "support", "Klickon", "vi", "Klickonnet" och "Klickon.net".

§ V1.1. Felaktigheter

Klickon.net frånsäger sig dock allt ansvar för innehållet på webbplatsen. Vi strävar efter att ge dig aktuell och korrekt information. Om vi får reda på felaktigheter försöker vi rätta till dem.

Vi vill påpeka följande om innehållet:

  • Här finns bara allmän information som inte riktas till någon enskild fysisk eller juridisk person.
  • Informationen är inte nödvändigtvis heltäckande, fullständig, korrekt eller aktuell.
  • Ibland finns det länkar till externa webbplatser som kommissionen varken har kontroll över eller tar något ansvar för.
  • Informationen ska inte ses som yrkesmässig eller juridisk rådgivning. Om du behöver särskild rådgivning bör du vända dig till en kvalificerad fackman.

OBS! Vi inte kan garantera att ett dokument på webbplatsen exakt återger den officiellt antagna texten.

§ V1.2. Störningar

Klickon.net strävar efter att undvika tekniska störningar. En del uppgifter eller information på webbplatsen kan dock ha skapats i filer eller format som inte är felfria. Klickon.net frånsäger sig allt ansvar för problem som kan uppstå genom att använda den här webbplatsen eller någon av de länkade webbplatserna.

§ V1.3. Begränsar

Denna ansvarsfriskrivning begränsar dock inte Klickon.net´s ansvar på ett sätt som strider mot tillämplig nationell lag och befriar Klickon.net inte heller från ansvar i de fall där friskrivning inte får ske enligt den lagstiftningen.

§ V2.1. Bra att läsa

Vänligen läs detta avtal noggrant innan du börjar använda webbplatsen för att du ska veta vad som gäller. Genom att besöka eller använda någon del av Klickon.net:s Webbplatsen samtycker du till att bli bunden av villkoren i detta avtal. Om du inte accepterar alla villkor i detta avtal, då kan du inte få tillgång till webbplatsen eller använda någon eller några tjänster. Om dessa villkor anses vara ett erbjudande från Klickon.net är acceptans uttryckligen begränsad till dessa villkor. Webbplatsen är endast tillgängligt för personer som har fyllt 18 år. Du är också medveten att eventuellt vuxensidor kan förekomma hos vissa kunder. Det kan förekomma att vi gör ändringar/uppdatering i villkoren, därför är det viktigt att du granskar detta avtal regelbundet vid varje användning av Klickon.net tjänster så att du är uppdaterad om eventuella ändringar. Du godkänner att Klickon.net hålls skadelöst från alla krav som uppstår genom din användning av Tjänsterna..

§ V2.2. Om du inte skulle godkänna

Skulle du INTE godkänna våra Villkor och Policy, så får du INTE logga in och INGEN rätt att använda i något annat syfte som te.x att lämna ut några uppgifter, så som text, material, bilder, filmer eller annan information som du fått tag genom att du har skapat dig ett konto!

Då har du INGEN rätt att vistas på Klickon.net´s sidor och måste omgående lämna och stänga sidorna som är från Klickon.net.

§ V2.3. Ändå vistas på våra sidor!

Skulle du ändå vistas på våra sidor, så kommer det tolkas att DU ändå GODKÄNNER Klickon.net´s villkoren fullt ut.

§ V2.4. Kontakta oss

Du får gärna kontakta oss och berätta om orsaken och vad du inte gillar med våra villkor och policyn så vi kan gå igenom det nogrannare. Glöm inte att lämna ditt namn, telefonnummer, email och exakt vilka punkter du strider emot.

§ V2.5. Avtalsgiltighet

Detta avtal är bindande från den punkt du skapar ett webbplats konto och upp till ett (1) år efter uppsägningen av ditt konto.

§ V3.1. Bindningstid

Du har INGEN bindningstid eller uppsägning av att använda Klickon.net:s tjänster. Du kan när som helst utan några krav säga upp ditt konto och har även ingen skyldighet att informera oss om din uppsägning. Detta gäller inte om du valt eget domännamn, läs mer om Eget domännamn.

§ V3.2. Uppsägning

Du har alltid rätt att avsluta ditt konto omgående utan några krav. Avtalet kan även sägas upp av Klickon.net, utan några som helst orsaker.

 § V3.3. Konkurrerar mot Klickon.net

Du får ABSOLUT inte ha någon form av text, reklam, banners eller någon annan form av marknadsföring, eller skriva om något annat företag som konkurrerar mot Klickon.net. Läs mer om denna punkt under: Förbjuden/Begränsat innehåll.

 § V3.4. Ångerrätten

Klickon.net friskriver sig från ångerrätten för skulle du vara osäker så finns det gratis paketet WALK. Där du helt gratis får prova på våra verktyg och hur systemet fungerar utan att betala något. Denna friskrivelsen är även för att systemet är uppbyggd på ett avanserat sätt som kan generera provision och andra ersättning till berörda partners så som organisationer, värvningar, affiliate. Därför ber vi dig att tänka efter ordentligt innan du gör någon betalning till oss. Du kan alltid kontakta vår supporter genom chatten och ticket.

 § V3.5. Ändra/Uppdatera paket

Användaren kan när som helst uppgradera sitt paket. Enkelt genom att välja uppgradering och utan att förlora något på sina sidor. För att processen kan ske så måste Användaren betala totala summan som står under processen. Efter bekräftelse så har Användaren det nya paketet och tillgång till det som paketet innehåller och från och med den dag, som distributören fått bekräftelse, så gäller tillgång till alla, de verktygssatser som gäller för det paketet.

Nedgradering: Om Användaren önskar lägre paket, då går processen till på samma sätt, dock kan sidorna försvinna och även domännamnet (om det är kopplat till sitt eget). Om Användaren skulle önska behålla sitt domännamn, så kan vi inte garantera att Användaren får behålla sitt domännamn. Användaren skall spara på all bekräftelse, angående ärendet, tills Användaren fått igång sitt nya konto.

§ 3.6. Gratis perioden

Innan gratis perioden löper ut så kan du uppgradera till betalningspaketet. Du får även påminnelse email från oss att perioden löper ut och även full insikt på din hemsida-bygget hur många dagar som är kvar. Skulle du mot förmodan att inte förnya detta så kan allt på dina sidor raderas efter gratis perioden är slut.

Gratis paketet får endast användas en gång per person. Upptäcks detta så kan samtliga sidor stängas av omgående utan förvarning.

§ V3.7. Återbetalning

Betalning som gjorts är bindande och återbetalas ej i samband med avtalets upphörande eller vid nedgradering eller inaktivering. Oavsett orsaken till avtalets upphörande eller nedgradering eller inaktivering och oavsett när i tiden detta sker.

§ V4.1. Vem är ansvarig för innehållet på dina sidor?

Du är själv ansvarig för all innehållet som du publicerar på din hemsida. Så som text, bilder, filmer, filer. Ja, allt som sker på dina sidor.

§ V4.2. Dina besökare/kunder

Du själv ansvarar även om dina kunder/besökare gör något olagligt inlägg eller laddar upp något på dina sidor. Du har full kontroll att kunna godkänna alla händelser innan det blir publicerat. Tänk på att ingen får kränka eller hota någon annan som både bryter mot våra villkor och lagen.

§ V4.3. Lösenord och inloggning

Användaren är ansvarig för att den/de användaridentitet(er) och det/de lösenord Användaren erhåller för Tjänsten förvaras på ett betryggande sätt och oåtkomligt för tredje man.

Vår supporter frågar ALDRIG efter ditt lösenord och ingen annan har rätt att kräva detta från dig! Du ansvarar själv om detta skulle komma ut. 

Vi rekommenderar att du byter lösenordet regelbundet för din säkerhetsskull.

§ V4.4. Behandling av personuppgifter

Klickon.net äger rätt att spela in/lagra all kommunikation som sker med Användaren via chatt, telefon, SMS, e-post, post och telefon. De personuppgifter som Användaren lämnar behandlas konfidentiellt i enlighet den Svenska Lagen.

Ändringar av personuppgifter: Underrättelse om ändring av namn, adress, email och telefonnummer skall ske utan dröjsmål till Klickon.net genom Ticket.

Användaren har rätt att ta del av sina personuppgifter som finns lagrade hos Klickon.net. Användaren kan begära att uppgifter rättas, läggs till eller raderas. Om Användaren önksar sina uppgifter raderat då kan Användaren inte komma åt sitt konto eller hemsidan som kommer att raderas. Klickon.net har ändå rätten att spara i sin bas där alla avslutade konto finns. Användarens personuppgifter kan komma att lämnas ut vid eventuella rättsliga ärenden. Klickon.net, eller något av dess samarbetspartners tillåts att använda fulltsändiga namn, adress och e-postuppgifter endast i marknadsföring till Användarens. Vid använding av Användarens uppgifter till marknadsföringssyfte utanför Klickon.net så kan endast dessa uppgifter användas: fullständiga namn, stad, hemsidan, bilder kan användas till marknadsföringen i annonser, reklam och liknande ting. Användaren att dennes personuppgifter får hanteras av Klickon.net i enlighet med denna punkt.

§ V4.5. Inkomster & Kostnader

Klickon.net har ingen skyldighet att betala avgifter när det gäller utbetalning, tull, skatter, vinstskatt, gåvoskatt, eller andra avgifter till någon myndighet som är avsett för Användaren. Användaren är själv ansvarig för betalning av alla federala, statliga, kommunala och alla andra inkomstskatter, egenföretagande skatter, försäljningsskatter, licensavgifter, etc., som kan uppkomma eller komma dels som ett resultat av Användaren verksamhet.

Alla avgifter och utbetalningar från Klickon.net är exklusive alla skatter, tullar, etc. Beskattningsskyldig: Om Användaren vinner i någon form av tävling, lottning eller får en gåva av oss, så är det Användaren skyldighet att ta reda på om Användaren skall beskatta vinsten/presenten. Användaren får alltid en bekräftelse på att Användaren har vunnit. Om Användaren inte hör av sig omgående inom 24 timmar, så tolkar Klickon.net att Användaren godkänner sin vinst/present.

Om Användaren inte vill motta paketet, då måste Användaren omgående kontakta oss genom Ticket innan vinsten skickas ut.

§ V4.6. Kontot upphör

Klickon.net förbehåller sig rätten att säga upp Tjänsterna för alla kunder som utsätter Klickon.net för juridiskt ansvar eller hotar förmågan att tillhandahålla tjänster till andra kunder. Får inte heller kränka vår personal på något sätt eller bryter mot någon av våra punkter på denna sidan. Denna avstängningen kan leda med eller utan förvarning med omedelbar verkan och alla Tjänster blir spärrade. Då har vi full rätt att inte besvara någon form av kontakter med oss.

§ V4.7. Friskrivning

Klickon.net har ingen skyldighet att besöka eller kolla upp sina Användarens sidor, att Användaren följer lagar. Användaren är medvetna att Användaren har eget ansvar och all text, bild och innehåll på Användaren samtliga sidor är under Användaren eget ansvar. Om Användaren bryter mot villkor eller mot lagen så har KLickon.net rätten att polisanmäla och lämna ut alla uppgifter som finns om denne Användaren. Även omgående med eller utan varning stänga av Användaren konto och även i framtiden förbjuda denne Användaren ett nytt konto. Om Användaren bor utanför Sverige, så är distributören skyldig att undersöka vad lagen säger i Användaren land. Klickon.net har inga skyldigheter att bli krävd av Användaren eller av någon annan för att betala några som helst avgifter, skatter, moms när det gäller Användaren avgifter, det är det distributören själv som är ansvarig för sina avgifter.

Klickon.net förbehåller sig rätten utan någon anledning att avböja att förlänga ett avtal med Användaren och även inte behöva motivera orsaken.

§ V4.8. Tvist

Vid eventuella tvister mellan Användaren och Klickon.net så ska det ske i domstol på Klickon.net hemorten, och även följa Klickon.net hemortens lagstiftning. Undantag gäller för Vuxensidor, som ska följas enligt lagen där domän hotellet är och det skall följas i Klickon.net hemortens domstol. Om någon bestämmelse i detta avtal bedöms som ogiltig av domstolen är denna bestämmelse anses vara ur avtalet utan att påverka resten av avtalet. De återstående bestämmelserna i avtalet kommer att fortsätta att gälla. Avtalet utgör hela det juridiska avtalet mellan Användaren och Klickon.net för att använda tjänsten och helt ersätter alla tidigare avtal mellan Användaren och Klickon.net i förhållande till tjänsten. Klickon.net:s skadeståndsskyldighet skall, såvida inte uppsåt eller grov vårdslöshet från Klickon.net:s sida orsakat skadan, vara begränsad till direkta förluster till ett sammanlagt belopp motsvarande avgiften för den gällande abonnemangsperioden. Klickon.net ansvarar inte för indirekt skada såsom förlust av information och inte heller för förvanskning av information pga tredje parts obehöriga intrång i Klickon.net:s datorresurser. Användaren har ingen rätt att kräva någon form av ersättning eller gå i tvist pga. tredje part brutit mot någon form av lag eller avtal. Därför uppmanas Användaren eller Användaren besökare att direkt göra en anmälan till Klickon.net, så Klickon.net kan granska denna anmälan och eventuellt stänga/ta bort tredje parts tjänst på Klickon.net:s webbsidor. Om överenskommelsen har översatts till något annat språk än svenska och det finns motsägelser mellan den svenska versionen och översättningen, då den svenska versionen har företräde framför översättning. Eventuella tvister i samband med avtalet skall lösas genom förhandlingar. Om tvisten inte kan lösas genom förhandlingar. Vid tvist eller rättegång så kommer Användarens konto att frysas, detta för säkerheten från Klickon.net:s sida.

§ V4.9. Fryst konto

Om Användaren bryter mot någon punkt i villkoren så kan det leda till varning eller omgående avstängning med eller utan att Användaren får bekräftelse. Om Användaren blir avstängd och även om Användaren sätter Klickon.net i någon form av tvist eller rättegång eller någon trakassering till Klickon.net:s supporter. Men behåller ändå bindande från det datumet som Användaren blir avstängd från Klickon.net:s webbplatser, som är upp till ett år efter avslutat konto. För varken Användaren vill inte fortsätta att vara kund hos Klickon.net och Klickon.net vill inte heller ha missnöjda kunder. Detta gäller även om Användaren avslutar sitt konto hos Klickon.net. Inga pengar återbetalas.

§ V4.10. Överklagan

Skulle Användaren få något negativt beslut från Klickon.net, så har Användaren ingen rätt att överklaga. Klickon.net går igenom alla ärende ordentligt. Skulle Användaren vara missnöjd över beslutet, så har Användaren all rätt att omgående avsluta sitt medlemskap hos Klickon.net. Ingen återbetalning görs. Användaren ska vara klar att Klickon.net inte vill ha missnöjda kunder, därför går alltid Klickon.net noggrant över alla inkommande ärende.

§ V5.1. Vad får dina sidor innehålla?

Det mesta är tillåtet som inte strider mot våra Villkor eller strider mot landets lagar. Se under rubriken vad som inte är tillåtet.

§ V5.2. Vuxensidor

Vuxen sidor får bara innehålla om paketet är WALK+ eller EDGE, som ligger under egen domän. Användaren kan inneha allt på sina sidor, så som egna nakna bilder och filmer, snuskiga texter, sälja eller erbjuda sina tjänster/service, sälja nya och begagnade produkter som te.x sexleksaker, underkläder av all sorter (wet, wc, etc). Klickon.net har inget ansvar eller resuls att kontrollera sidorna regelbundet. Användaren har fullt ansvar att använda dessa tjänster inom lagliga ramar och att villkoren följs. Användaren som innehar bilder/fotografier, filmer, text har själv ansvar att inte tagit eller använder något innehåll, som kan strida mot copyright eller annan lag. Användaren måste ha tillstånd från berörda personer de som medverkar på sidorna som är på bilder och/eller fotografier, filmer. Användaren får inte nämna personliga uppgifter som personnummer, men födelseårtal eller åldern är undantag.

Användaren får inte heller erbjuda eller sälja något till personer som inte har fyllt 18 år eller myndighetsålder i det land, beroende på högre ("ålder"). Användaren ansvarar själv att åldersgränsen följs. Bryter

Bryts detta så kommer Användaren bli avstängd omgående utan några rättigheter och kan leda till polisanmälan!

§ V5.3. Överbelasta, Skada, Uppladdning

Användaren äger inte rätt att använda Tjänsten på sätt som kan överbelasta, skada, störa, inaktivera eller försämra tjänsten eller använda Tjänsten på något sätt som kan leda till distribution, överföring eller uppladdning av matrial eller program som innehåller skadlig kod, såsom virus, cancelbots, trojanska hästar, timebombs, maskar, spionprogram eller andra potentiellt skadliga program, material eller information.

§ V5.4. Image License

Bilderna som våra kunder får tillgång till får endast användas fritt på deras sidor (hemsida) så länge de har ett aktivt konto hos Klickon.net.
Bilderna får inte användas för annat syfte eller utanför sin hemsida.

§ V5.5. Detta är INTE tillåtet!

Följande punkter får inte brytas:

  1. Infektion - Hosting, distribution eller koppling till exploits, trojaner, virus eller maskar
  2. Spam eller automatiskt genererat innehåll
  3. Apotekssidor - webbplatser som deltar i olaglig distribution av receptbelagda läkemedel, inklusive, men inte begränsat till, marknadsföring eller försäljning av receptbelagda läkemedel. All försäljning av medecin (tablett/flytande form), olagliga droger, lagliga droger eller receptbelagda läkemedel
  4. Försäljning av vapen eller ammunition
  5. Stötande, ärekränkande eller hotande innehåll
  6. Personuppgifter som är obekvämt för berörda personer & personuppgifter. Te.x: fulla namn, ansikte eller liknande som kan identifiera en person (bortse från detta om personen har lämnat sitt godkännande).
  7. Innehåll gjort för att manipulera besökarna
  8. Sexullt inlägg med mindre årig person (ej fyllt 18 å)eller äldre om lagen i det landet du befinner dig på.
  9. Manipulering eller förvirrande
  10. Hemsida som använder någon annans registrerade företag/varumärke utan tillåtelse
  11. Förfalskning - Fajka en IP-adress, värdnamn, e-postadress eller rubrik
  12. HYIP - Hosting eller länkning till en webbplats med hög avkastning på investeringsprogram
  13. Identitetsstöld - Hosting, distribution eller koppling till stulen kontoidentifieringsinformation
  14. Masslagring - lagrar massmängder av säkerhetskopior, arkiv, video etc
  15. Phishing - Begär identitetsstöld via e-post under falsk företeelse
  16. Proxy Site - Hosting eller länkning till en anonym proxyserver
  17. Terrorist sidor - Hemsida eller länkning till en webbplats som förespråkar terrorism
  18. Toolz - Hemsida, distribution, eller länkning till verktyg eller instruktionsmaterial om hackning / sprickbildning eller annan olaglig aktivitet
  19. Spam List - Hemsida, distribuering eller länkning till e-postadresslistor för spam
  20. Spam Site - Hemsida - en webbplats annonserad av spam email eller spam web
  21. Konkurrerande verksamhet mot Klickon.net:s affärsidé
  22. Annat material Klickon.net bedömer vara hotande eller obscent

§ V6.1. Email - med eller utan konto

Du måste ha ett aktivt konto till hemsidan för att få tillgång till email kopplat till din hemsida.

OBS! Under gratis perioden så ingår inte mail-konto!

OBS! Under gratis perioden så ingår inte mail-konto!

§ V5.2. Förbjudet

Dessa punkter är förbjudet:

  1. Spam Email - Skicka oönskad kommersiell e-post (UCE) eller oönskad bulk Email (UBE)
  2. Över 300 utgående e-postmeddelanden per 60 minuters period
  3. Lagra email adresser till oönskade kontakter
  4. Skicka mer än 3 gånger per vecka för utgående meddelande som massmail till sina kontakter tolkas som spam
  5. Email adressen är kopplat till din hemsida och får INTE överlåtas till någon annan part

§ V6.3. Tillgång

Du får tillgång till egen email adress som är kopplat till din hemsida. Antal email adresser är beroende på vilket paket för hemsida du har och samma sak gäller för plats.

§ V6.4. Tillgång till din email

Det kan ta upp till 48 timmar tills du får tillgång till inloggning och detta efter du skapat ett konto hos oss.

§ V6.5. Bra att veta

Om medlemskap avslutas så raderas samtidigt mail adressen och kan inte återfås. Det går bra att spara dina kontakter på din dator genom att välja Exportera av CSV eller VCF.

§ V7.1. Force Majeure

Ingendera parten är ansvarig för eventuella försummelser eller förseningar i utförandet av någon av sina skyldigheter enligt detta avtal (förutom att det inte görs betalningar vid förfallodag) om en sådan försummelse eller försening direkt eller indirekt orsakas av styrkor utöver sådan partis rimliga kontroll, Inklusive, utan begränsning, eld, översvämning, gudsakter, arbetskonflikter, olyckor, krigshandlingar eller terrorism, avbrott i transport eller kommunikation, försörjningsbrist eller misslyckande av någon tredje part att utföra ett åtagande i samband med produktion eller leverans av All utrustning eller material som krävs för att parten ska fullgöra sina skyldigheter enligt denna.

Klickon.net ansvarar aldrig för indirekt skada. Klickon.net är ej heller ansvarig för skada som beror på lagbud, krigshändelse, strejk, naturkatastrof eller liknande omständighet.

§ V7.2. Violations

If you feel you have discovered a violation of Klickon.net’s AUP, please report it to: spam@klickon.net

Klickon.net förbehåller sig rätten att säga upp Tjänsterna för alla kunder som utsätter Klickon.net för juridiskt ansvar eller hotar förmågan att tillhandahålla tjänster till andra kunder

§ V8.1. Översättningar

Klickon.net reserverar att andra språk än svenska språket kan vara fel. Vi har ingen möjlighet att andra språk är korrekta. Märker ni något fel, var vänlig kontakta oss omgående.

§ V8.2. Legal Notice på andra språk

Rätta språken för Legal Notice, så som Villkor, Cookies, Sekretesspolicy. Klickon.net´s Legal Notice är orginal i svenska språket och reserverar sig för ev. fel på andra språk.

§ V8.2.1. Vid tvist så gäller enbart Svenska Legal Notice texten!

Tracker Villkor & Regler

Data is stored on the server

The following data might be considered personal information and could be used to associate a person's identity to a specific recorded session:

  1. Each session (user) is assigned an unique ID called token.
  2. IP of the user.
  3. Using the IP, geolocation data will be generated (Country and City).
  4. Browser version and screen resolution.
  5. Date of visit, visit duration, pages visited.
  6. Actions done by the user on that site, (unless otherwise disabled by the administrator), such as:
    • Mouse movements, clicks and scroll activity
    • Window resizing events
    • Keyboard input on fields that have not been excluded from tracking
  7. Tags (or labels) which can be automatically be generated or associated by the webmaster.

Note! that point (6) above might lead to sensitive information being tracked about the user. It is the webmaster's responsibility to make sure that the tracker is not included on any pages where the user has to enter sensitive information, or at least to disable tracking the form inputs which ask for sensitive information if the user did not consent to this data being stored. We are currently working on adding the ability to show an opt-in or opt-out dialog to the user regarding userTrack activity.

The data mentioned above is stored in order to aid with improving the user experience by analyzing common user behavior, more precisely it is used to:

  1. Playback recordings of the visit. (eg: so the webmaster can understand why the user did not perform a specific action.)
  2. Generate aggregated heatmaps/scrollmaps, used to understand which parts of the website's UI draw the most attention.

Both those tools are meant to be used for improving the user experience while browsing the site.

Q: How can the user ask for deletion of his data?

A: As the user's token is destroyed from his machine after the session ends, normally the only personally identifiable information is the IP. The user can contact the webmaster and ask for his data to be removed based on the IP address that he mentioned.

Q: What can a user be associated with a session?

A: Unless there is other personal data stored (as mentioned in point 1.6), the recorded data can not be considered personal information as the actual person who generated the visit can not be directly associated with a specific recording.

Q: How long is data stored for?

A: By default, the number of sessions stored is limited, but the limit can be altered by the webmaster) and once this limit has been reached old sessions will be replaced by newer ones. Data can also easily be deleted, in bulk, by the webmaster.

Being a self-hosted solution, userTrack does not track any data on external servers regarding usage of the webmasters using the Track dashboard to view the recorded data, eg: we don't save data about webmasters when they access your dashboard.

Det sparas cookies på webbansvariga egen dator när han loggar in på användarTrack-instrumentpanelen för att hålla honom inloggad för framtida besök.

Affiliate Villkor & Regler

§ A1.1.Andra språk

Dessa allmänna villkor har formulerats på svenska. I händelse av avvikelser mellan betydelserna i någon översatt version av dessa allmänna villkor och den svenska versionen ska den svenska versionen ha företräde.

§ A1.2.Samtliga Villkor

Samtliga allmänna Villkor hos Klickon.net gäller. 

§ A2.1.Dina uppgifter

Alla uppgifter måste fyllas in, samt så godkänner du att Klickon.net får spara dina uppgifter som du angivit på ditt konto. Godkänner du detta inte så har du ingen rätt att inneha konto och då måste du stänga ditt konto genom att kontakta Supportern.

§ A2.2.Spara dina uppgifter

Enligt Svenska lagen så måste vi spara alla dina uppgifter och det sparas enligt Sveriges Lag.

§ A2.3.Begär komplettering av uppgifter

Klickon.net kan begära av dig fler uppgifter så som kopia på körkort, Id-handling, fa

§ A3.1.Utbetalning?

Din provision betalas ut en gång i månaden via PayPal. Minsta utbetalningsbelopp är 1000 kr. När utbetalningen skett så har du pengarna direkt på ditt PayPal kontot.

§ A3.2.Ansökan om utbetalning

På ditt Affiliate konto kan du göra ansökning genom att klicka på knappen.

§ A3.3.Avgifter vid uttag

Klickon.net tar inga avgifter när du tar ut din provision. Men det kan förekomma att tredje part gör det och det är du som står för denna avgiften och Klickon.net har ingen översikt gällande tredje part.

§ A3.3.Fler uttag på en kalendermånad

Skulle du önska göra fler uttag på en kalendermånad? Tex. Du gör ett uttag den 3:e, och önskar göra ett uttag till så har Klickon.net rätt att ta en avgift på 10%, upp till €50 per extra uttag.

§ A4.1. Hemsida hos Klickon.net

Det är inget krav att du måste inneha hemsida eller konto. Självklart så kan du även marknadsföra dig på andra sätt..

§ A4.2. Affiliate Id/Länk

Få tillgång till ersättning genom affliliate-id och länk kan endast tillgänglig för de medlemmar som har registrerat sig på sidan http://klickon.net/index.php/affiliate/user/signup.

§ A4.3. Gratis registrering

Det är helt gratis att registrera och avsluta ditt konto på http://klickon.net/index.php/affiliate/user/signup.

§ A4.4. Översikt på kontot

Du har full översikt vad som sker på ditt konto, hur mycket du intjänat, antal värvade, totalt uttag, kvar på kontot, och även dina personliga uppgifter.

§ A4.5. Inkomst

Det finns inget tak hur lite eller hur mycket du kan tjäna genom vår Affiliate.

§ A4.6. Ånger

Skulle din vän som du värvat få rätt till återbetalning så utfaller din ersättning enbart för den personen i frågan. Skulle detta hända så kan du alltid kontakta vännen varför han/hon gjort ånger på sitt köp.

§ A4.7. Anställd

Du är INTE anställd eller partner hos Klickon.net eller kan INTE kräva någon form av ersättning att du lagt ner tid på att marknadsföra Klickon.net. Du har enbart all rätt att få ersättning i form av provision på resultat som syns på ditt Affiliate konto.

§ A4.8. Garanti

Ingen garanti att du blir rik på värva nya kunder och detta räknas som en extra inkomst.

§ A4.9. Spamma

Du får inte spamma på något sätt.

§ A4.10. Skatta inkomst

Klickon.net har inget ansvar att du ska betala någon form av avgifter till myndigheter i ditt land. Detta är ditt eget ansvar och skyldighet att följa ditt lands lag.

§ A4.11. 3:e part

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part utan någon form av domslutsbeslut.

§ A4.12. Lagligt samarbete

Klickon.net måste enligt Svenska lag lämna in alla sina uppgifter som berör företaget, som till skattemyndigheterna, revisorn, etc.

§ A5.1. Avsluta konto

Du kan när som helst avsluta ditt Affiliate konto, genom att kontakta Supportern på Klickon.net.

§ A5.2. Kvar pengar på kontot

Skulle du avsluta ditt konto fast du har pengar kvar, så förfaller alla pengar till Klickon.net. Då har du ingen möjlighet att kräva Klickon.net för utbetalning efter du avslutat ditt Affiliate konto.

§ A5.3. Ej uppnått uttagsgränsen

Skulle du ha kvar pengar på ditt Affiliate kontot och vill avsluta det ändå. Så har du ingen rätt att kräva på uttag förrän du uppnått uttagningsgränsen, och i detta fallet så förfaller alla pengar.

§ A5.4. Avstängd

Skulle du bryta i någon form av våra regler så har Klickon.net all rätt att stänga av ditt konto med eller utan att meddela dig. Samt att all intjänad provision förfaller och du kan inte kräva på utbetalning.

Sekretesspolicy för Klickon.net

Denna SekretessPolicy ("integritet") omfattar alla webbplatser, som drivs av Klickon.net.

Genom att skapa konto hos Klickon.net, så accepterar DU och GODKÄNNER Sekretesspolicyn i denna text.

Klickon.net skyddar dina personuppgifter högsta prioritet. Naturligtvis uppfyller vi de relevanta dataskyddslagar och vill upplysa dig med följande integritetspolicy omfattande om hanteringen av dina data.

§ S1.1. Registrering

När du registrerat dig betyder det att du även godkänt avtalsvillkor och även sekretesspolicy. Om du inte accepterar något av villkoren eller sekretessen, så ska du inte använda Klickon.net:s sidor eller verktyg.

§ S1.2. Åldersgräns

Du måste ha fyllt 18 år för att få vistas och få tillgång till verktygen på Klickon.net:s hemsidor. Klickon.net samlar inte medvetet in uppgifter från personer under 18 år.
Genom att registrera dig på Klickon.net:s sidor, så garanterar du oss att du är 18 år eller myndighetsålder i det land, beroende på högre ("ålder"), och att du är kapabel att ingå detta avtal.

§ S1.3. Intyg vem du är

Klickon.net har rätt att kräva dig på intyg som kan styrka att det är DU som har skapat kontot, för din och Klickon.net säkerhet. Som kan vara någon faktura från el-, telefonräkning, id-handling (körkort eller pass), eller och bankkonto. Dessa intyg måste innehålla: ditt fullständiga namn, adress, ev personnummer. Supporten kan meddela dig vad Klickon.net kräver för intyg och vad som ska finnas på intyget.

§ S1.4. Personuppgifter

När Användare har skapat konto, så godkänner Användaren att Klickon.net får spara alla Användare uppgifter. Klickon.net kommer inte att sälja eller hyra ut Användare personuppgifter till tredje part om Klickon.net inte är skyldiga enligt lag. Från tid till annan kan Klickon.net använda Användarens personuppgifter för att ansluta Användaren med andra tredje part som Klickon.net tror att Användare kan finna intressant. Alla uppgifter hålls strängt under Klickon.net-databas. Enda gången Klickon.net kan ange Användarens uppgifter är om Klickon.net misstanke av något brott mot lagen. Eller om domstolen eller någon form av myndighet kräver skriftligt att något brott har uppkommit. Skulle Användaren gå juridiskt rättsligt så kommer Användarens konto att blockeras och Användaren har ingen rätt att använda några uppgifter som Användaren har fått ta del av efter Användaren skapat kontot på Klickon.net. Användaren. I detta fallet har Användaren ingen rätt att kräva Klickon.net på ersättning som uppkommit för sina kostnader, så som advokat, resor, hotell, eller andra kostnader och inte heller kan kräva en ersättning för sitt mående. Detta gäller mot Klickon.net eller någon som är anställd på Klickon.net!

Däremot tillhandahåller Klickon.net till våra serviceleverantörer (t.ex. kreditkortsbehandlingsföretag, faktureringstjänster), såsom rimligen nödvändig eller lämplig, för att erbjuda tjänster på Klickon.net:s Webbplatser. Om Användaren anser att någon information Klickon.net har om Användaren är felaktig eller ofullständig, måste Användaren kontakta supporten snarast, på hemsidan. Supporten kommer korrigera alla uppgifter befinns vara felaktiga.

Klickon.net och/eller Klickon.net:s samarbetspartners ska ha rätt att behandla Användarens personuppgifter för marknadsföring av kampanjer, erbjudanden och nya produkter eller tjänster som erbjuds inom ramen för tjänsten av Klickon.net eller Klickon.net:s samarbetspartners.

§ S1.5. Intyga vem du är

Klickon.net har rätt att kräva dig på intyg som kan styrka att det är DU som har skapat kontot, för din och Klickon.net säkerhet. Som kan vara någon faktura från el-, telefonräkning, id-handling (körkort eller pass), eller och bankkonto. Dessa intyg måste innehålla: ditt fullständiga namn, adress, ev personnummer. Supporten kan meddela dig vad Klickon.net kräver för intyg och vad som ska finnas på intyget.

§ S1.6. Länkar till tredje parts webbplatser

Klickon.net kan ha länkar från andra webbsidor och Klickon.net är inte ansvarig för integritetspolicyn på dessa webbplatser. Det kan skilja sig från tredje parts sekretess och från Klickon.net:s egna integritetspolicy.

§ S1.7. Användarinformation

Klickon.net samlar automatiskt IP-adresser från Användaren när Användaren använder någon av Klickon.net online-tjänster. Denna information hjälper Klickon.net att utvärdera hur Klickon.net besökare och Användaren använder navigerar Klickon.net webbplatser. Som tex: vilka sidor du har besökt, hur lång tid du har varit på varje sida.

Uppgifter är IP-adress, domännamn, webbläsare, datum och tid för åtkomst och andra loggdata fil. Denna information kan användas för att analysera trender eller administrera webbplatser. Loggfiler innehåller ingen personlig information

§ S1.8. Dina Kunder & Besökare

Klickon.net samlar automatiskt IP-adresser från dina besökare och kunder använder någon av dina online-tjänster. Denna information hjälper dig att utvärdera dina besökare och för att navigerar dina webbplatser. Som tex: vilka sidor dina besökare har besökt, hur lång tid de har varit på varje sida, etc. De kunder som skapat ett konto på dina sidor har du full översikt över och dessa kunder ska vara medvetna att de givit dig tillstånd att spara de uppgifter som de angivit. Du ansvarar att följa lagstiftningen när det gäller dina kunders uppgifter. Klickon.net har ingen möjlighet inte kontrollera vad du gör med uppgifterna och är helt ansvarsfri från detta.

§ S1.9. Nyhetsbrev

Användaren accepterar så länge Användaren har ett konto på Klickon.net:s sidor och kan enbart avbryta ifrån nyhetsbrev, då när Användaren avslutar sitt medlemskap.
När det gäller besökarna, som anmält sig för att prenumerara på nyhetsbrev, så har besökaren rätt att kunna lätt avbryta sitt prenumeration genom att klicka på ”unsubscribe” eller i e-posten.

§ S1.10. Spam

Det är strängt förbjudet att skicka spam. Skulle detta förekomma så blir Användaren omgående bli avstängd. Vid anmälan mot spam – kontakta Chatt-supporten eller skicka en Ticket till oss.

Klickon.net kommer att granska anmälan och kommer inte att lämna händelsen till personen som anmält den Användaren. Anmälaren kommer att vara anonym som innebär att Användaren får inte uppgifterna vem som gjort anmälan.

§ S1.11. Ändring & Uppdatering

Klickon.net kan ständigt förändras. Användaren får inte anta att det förblir densamma och accepterar att kontrollera villkoren varje gång Användaren besöker webbplatsen för förändringar. Om inte, i den enda mening av webbplatsen, ändrar dessa villkor så drastiskt som att föreslå en utsänd anmälan på webbplatsen eller via e-post, får Användaren ingen anmälan om förändringar i dessa Villkor. Användaren fortsatta användning av webbplatsen bevisa alltid att Användaren accepterar de villkor för www.klickon.net eller några ändringar.

Please contact us if you have some questens about our TOS